mandag 17. oktober 2011

SEO er Search Engine Optimalisering eller søkemotor Optimalisering


Definisjon av organisk søk: De sider som kommer opp når søker på f. Eks. ”fisk” i google uten at er annonsering eller annonser. Organiske søkeresultatene blir oppføringer søkemotorens resultatsider som vises på grunn av sin relevans i forhold til søkeordene, i motsetning til de som er reklame. I kontrast, kan ikke-organiske søkeresultatet betale per klikk-annonsering.
Definisjon av organisk søkemotoroptimalisering: Er en prosess som har til hensikt å øke nettsidenes synlighet basert på søkemotorenes anbefalinger og standarder samt egne markedsføringsstrategier og markedsføringsmål.  
Fordeler med organisk søkemotoroptimalisering: Man oppnår mange fordeler ved å tenke søkemotormarkedsføring når man lager nettsidene sine. Noen av fordelene med organisk søkemotoroptimalisering er at:Undersøkelser viser at 85% av brukerene ikke ser på mer enn 20 til 30 treff (2 til 3 sider) når de søker på nettet. Det er derfor viktig at dine sider listes under de søkebegrep som er relevante for dine produkter blant de første 30 treffene.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar